Spørgsmål og svar

Her finder du svar på de ting flesk kunder spørg om

Nej – hos Rigtig-mad.dk får du leveret et færdig og frisk tilberedt måltid, som bare skal lunes op, og så er du klar til at spise. Nemt, ikke?

Når du bestiller måltider hos Rigtig-mad.dk er det hele færdigtilberedt, og du skal blot lune det op. I din kasse finder du maden som er pakket og forseglet. Maden er frisklavet på dagen hvor det leveres, og kan derfor holde sig.

Nej, hos Rigtig-mad.dk er du ikke bundet til noget. Du bestiller frit til den uge du ønsker maden. Ønsker du mad til flere uger, så er det et aktivt valg fra dig som kunde – her bindes du ikke til noget. Men vi håber selvfølgelig du kommer igen.

Nej, det kan du desværre ikke. Men du vælger frit fra uge-menuen hvad du ønsker, så du er ikke tvunget til at skal have alle retter. 

Du kan frit vælge blandt ugens retter, som skifter hver uge. Ønsker du kun tre af retterne, og den ene to dage fx. så gør du bare det.

Når du bestiller mad hos Rigtig-mad.dk, laver vores dygtige samarbejdspartner, FESTKONGENs kokke maden til dig – det er også dem som sammensætter ugemenuerne – samt leverer maden.
Vi står kun for salg og formidling af ordren.

Maden leveres i en kølepapkasse, og kan ved levering holde sig 2-3 timer i kassen. Al mad er produceret friskt, pakket og forsejlet. 

Mad fra Rigtig-mad.dk er nemt – du kan enten lune måltidet i ovnen eller microovn. På hver ret er der en forklaring til tilberedningen. Som hovedregel, 10-12 min. i forvarmet ovn eller 4 minutter i microovn. Følg dog altid vejledningen på den pågældende ret. 

Al emballage er engangsemballage og du skal derfor ikke returnerer noget tilbage til os. Du kan fx. gemme beholderne og bruge dem til så karse i.

Nemme måltider til familien og pensionister

KUNNE VI FRISTE MED ET GODT OG SUNDT MÅLTID?

Bestil aftensmad, pensionistmad eller frokostordning hos Rigtig mad. Selvfølgelig uden binding eller skjulte gebyrer.