Aftensmad

Måltider er nem og varieret aftensmad leveret til døren, så du er klar til hverdagens uforudsigelighed. Fælles for flere er, at hverdagens gøremål sommetider bringer mere tidspres med sig end forventet. Det resulterer oftest i, at måltider bliver nedprioriteret og ender med en hurtig løsning, der involverer fast food. 

LEVERING I Bor du i Aarhus, Silkeborg, Vejle, Horsens, Randers så levere vi Tirsdag og Torsdag Aftensmad

Denne menu skal bestilles inden:

 1. Lasagne med oksekød og ovnstegte gulerødder

  Lasagne med oksekød og ovnstegte gulerødder

  59,00 kr pr. kuvert
  550g. pr ret
 2. Frikadeller, hvide kartofler, brun sovs, syltet rødbeder

  Frikadeller, hvide kartofler, brun sovs, syltet rødbeder

  59,00 kr pr. kuvert
  550g. pr ret
 3. Grillet kyllingbryst, ovnbagt kartoffekbåde med peberfrugt og løg, karry sovs
 4. Mørbrad ála creme, sauteret broccoli og basmatiris

  Mørbrad ála creme, sauteret broccoli og basmatiris

  59,00 kr pr. kuvert
  450g. pr ret

Du kan bestille denne menu om:

 1. Simregryde med gulerod og pastinak, grov kartoffelmos
 2. Ovnbagt sejfilet på kartoffelbund med løg/tomatragout
 3. Tarteletter med høns i asparges

  Tarteletter med høns i asparges

  59,00 kr pr. kuvert
  550g. pr ret
 4. Karbonader, stuvet grønærter og gulerødder, hvide kartofler

Du kan bestille denne menu om:

 1. Viking gryde med svinemørbrad, blanceret bønner og kartoffel mos
 2. Bøf lindstrøm, brasede kartofler, brun sovs og ærter
 3. Kyllinge frikasse med porrer og gulerødder, hvidekartofler
 4. Stegt flæsk hvidekartofler, persillesovs, rødbeder

Aftensmad

Leder du efter Rigtig-mad.dk til at forny hverdagens måltider eller bare en opskrift på en god gammel klassiker så har vi dem. Her har vi samlet alle vores opskrifter på gode retter til aftensmaden, både med øje for at give dig muligheden for at lave en sund aftensmad, men også en nem aftensmad. Bor du i Aarhus, Silkeborg, Vejle, Horsens, Randers så levere vi Tirsdag og Torsdag Aftensmad.

BUTIKSVARER SOM FÆRDIGRETTER

”Hvad skal vi lave til aftensmad”?

Har du oplevet, at du er blevet spurgt om dette – eller måske selv har spurgt din familie, kærester eller venner om dette? Vi kender det godt, og derfor har vi her samlet vores udvalg af gode færdigretter til aftensmaden, for at give dig ideer og inspiration, så du kan lave en nem og overskuelig aftensmad. Har du inviteret gæster til middag finder du også spændende inspiration og forslag til, hvad du kan servere. Orker du ikke selv at stå i køkkenet, kan du også bestille mad ud af huset hos Rigtig-mad.dk. Vi leverer mange forskelig hverdags rettere. Vi har en bedre, sundere og mere velsmagende løsning til den travle hverdag. Det lyder måske omstændigt, men det er det ikke. Det eneste du skal gøre er at bestille maden online, og så leverer vi den til dig. Når du modtager maden direkte til døren skal du blot klargøre, lune og servere for dig, dine venner og din familie. 

Rigtig Inspiration til en nem aftensmad

Gå på opdagelse i Rigtig-mad.dk`s madunivers, hvor du finder opskrifter til at forny hverdagens aftensmåltider, eller der kan bestilles færdige retter til levering.

Aftensmad leveret til døren

Her finder du et hav af Rigtige hverdagsretter alt fra boller i karry til Dansk bøf. Boller i karry til aftensmad? Ja, du læste rigtigt. Vi har hjemmelavet boller i karry, som du kan spise og servere med god samvittighed. Bor du i Aarhus, Silkeborg, Vejle, Horsens, Randers levere vi aftensmad tirsdag og torsdag sammen med en dejlig portion aftensmad kan der altid suppleres med butiksvarer det altid bliver leveret frossen. Rigtig nem mad på under 15 minutter. Der er fokus på en god kombination af kulhydrater, proteiner og fedt, så du får en næringsrig aftensmad.