velsmagende hverdagsmad

Velsmagende hverdagsmad er for alle. De seneste års udvikling har været årsag til, at flere og flere vælger at få mad leveret udefra på den ene eller den anden måde. Det kan være alt lige fra fast food og til at stort og uoverskueligt udvalg af måltidskasser, familiekasser eller årstidskasser med mad, som du selv skal tilberede.

Målet for de fleste er at finde en mulighed for sørger for, at de får leveret indbydende, velsmagende og spændende hverdagsmad.

Det nemmeste vil naturligvis være, at få leveret færdiglavet, varieret og velsmagende hverdagsmad direkte til døren, hvor det eneste du selv skal gøre er at klikke det hjem, og lune det inden servering, når det er blevet leveret på adressen.

Velsmagende hverdagsmad med de rigtige råvarer

På den måde behøver du heller ikke at bruge tid på at købe de rigtige råvarer. Tilberede dem på den helt rigtige måde. Og dertil slipper du også for at vaske gryder og pander op efter tilberedningen af måltidet.

Hos Rigtig-mad.dk har vi udviklet et koncept, der er bygget op omkring 3 typer af aftensmad. Herunder aftensmad til familien og aftensmad til pensionister blandt andet. Konceptet er at levere velsmagende og nærende hverdagsmad. Hurtigt og nemt, og til en pris hvor alle kan være med. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og smag, og ønsker blot at bidrage med lækkert og sundt aftensmad til en travl eller anderledes hverdag.

Hverdagens travlhed og uforudsigelige kan oftest komme bag på en. Når det sker, så sker der med det samme en prioritering, uanset om du opdager det eller ej. Sommetider ender prioriteringen med at det mad, som vi indtager. Bliver en hurtig løsning mens vi er på farten eller inden vi skal af sted. Så er det overstået og vi kan nemt nå videre til det næste punkt på dagsordenen, og samtidig føle os mætte.

Fast food ikke den bedste løsning

Fast food er ikke altid den bedste løsning. Selvom det virker til at være den nemmeste og mest tiltalende i mange situationer. Det kan faktisk lade sig gøre at få velsmagende og nærende aftensmad og hverdagsmad i en travl hverdag. Det eneste du skal gøre er blot at se på vores udvalg på Rigtig-mad.dk. Vælge den mad du kan lide fra vores menuer, eller som du ønsker at prøve.

Derefter går vores kokke i gang med at røre, hakke, stege og snitte for at tilberede lækker hverdagsmad til dig. Slutteligt vil vi levere maden direkte til din dør.

Velsmagende hverdagsmad

Her får du rigtig mad til hverdagen

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

Hurtig og nem hverdagsmad til travle dage

Vi sætter en ære i at kokkerere et udvalg af hverdagsmad. Hvor du med sikkerhed både kan finde nogle favoritter, men samtidig nogle retter, som du ikke nødvendigvis har prøvet at smage før. Al vores mad er lavet fra bunden, af friske råvarer. Veltilberedt kød og smagfulde saucer. Vores menu byder blandt andet på retter som:

  • Hakkebøffer i tomatsovs, frisk pasta og bagte rodfrugter
  • Mørbrad ála creme, sauteret broccoli og basmatiris
  • Thai Curry med kylling, bambusskud, gulerødder og basmatiris
  • Indisk butter chicken, råstegte gulerødder med appelsin og jasmin ris
  • Ovnbagt laks med stegte kartoffelbåde, grillet squash og gulerødder samt citronsovs

Uanset om din hverdag består af et hårdt og fysisk krævende job, eller om der er travlhed i familien. Så vil det være tidsbesparende for dig eller jer at få leveret færdiglavet aftensmad direkte til døren. I vores koncept kan du med fordel bestille hverdagsmad til levering flere dage, eller uger i træk, så du har den bekymring mindre.

Hverdagen mere overskuelig 

I hverdagen kan det også virke uoverskueligt at invitere familie eller venner til mad, fordi det forbindes med så meget forberedelse og tilberedning. Det findes der også råd for hos Rigtig-mad.dk. Hvis du ved, at der kommer gæster på besøg. Så skal du blot tilpasse bestillingen, så vi kan levere velsmagende hverdagsmad til jer alle.

Igen skal du blot tage imod retterne og lune dem inden du serverer dem. Så kan i nyde måltidet i ro og fred, uden at tænke på den store opvask, som formentlig ville vente i køkkenet efter aftensmaden.

Ud over at være en let løsning at få levering mad, så kan det også være en lækker løsning, og en mulighed for at prøve noget nyt. Vi hos Rigtig-mad.dk har stort fokus på at udvikle, teste og prøvesmage maden i vores menuer. Så vi sikrer høj kvalitet og god smag, og endda til en pris, hvor alle kan være med.

Vi tror på, at hurtig og nem aftensmad i hverdagen kan være nærende og smagfuld – på trods af, at det skal gå hurtigt og være tidsbesparende. Og I behøver ikke at gå på kompromis, for vi har udviklet vores retter med det formål, at det skal være varieret hverdagsmad, som samtidig er nærende, og hvor der er noget for enhver smag.

Velsmagende hverdagsmad i Aarhus, Silkeborg og Horsens

Det er ingen hemmelighed, at vi ønsker at gøre et ekstra indsats for, at det skal være nemt og lækkert at få leveret hverdagsmad direkte til døren. Derfor dækker vores levering hele Østjylland i og omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens. Hvis du alligevel er på de kanter, så er du naturligvis velkommen til at afhente den bestilte aftensmad. Det skal blot aftales inden. Rigtig-mad.dk er en del af Festkongen

Ikke nok med at vi ønsker at bidrage med hjælp til opgaverne i forbindelse med indkøb og madlavning, så sætter vi også pris på at levere hverdagsmaden hjem til din dør, så du får mest mulig tidsbesparelse i hverdagen. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af din aftensmad