varieret aftensmad leveret i hverdagen

Varieret aftensmad er lækkert, Når det kommer til levering af hverdagsmad, så kender de fleste formentlig til de forskellige måltidskasser, der findes på markedet. Måske kender de fleste også til det med at få leveret dagligvarer til døren derhjemme. Her findes der flere forskellige udbydere af de online supermarkeder med levering til døren, hvor du i stedet for at købe ind hver uge, så kan du nøjes med at klikke de varer hjem, som du ønsker.

Gode råvarer

Fælles for de løsninger er, at du udelukkende sparer nogen tid på indkøb, men ikke på forberedelsen og tilberedningen af maden samt oprydningen derefter.

Med en af de løsninger skal du stadig tilberede, hakke, snitte og stege alle råvarerne for at få et lækkert aftensmadsmåltid. For ikke at tale om opvask af gryder, pander, fade, knive og skeer efter måltidet.

Den del af arbejdet findes der heldigvis råd for. Hos Rigtig-mad.dk har vi bygget vores koncept op omkring 3 forskellige typer af aftensmad. Alt sammen for at give dig både varieret, nærende og kvalitetsrig aftensmad i hverdagen.

Hvis hverdagen er travl og uforudsigelige, så kan det være svært at planlægge, tilberede og sørge for, at få varieret og lækker aftensmad. Dette uanset om du er alene eller skal sørge for mad til en hel familie. Det er heller ikke sikkert, at du i en travl hverdag kan finde tid til at eksperimentere med maden, og få de smagsoplevelser som du egentlig har lyst til at afprøve.

Få varieret aftensmad leveret i hverdagen

Her får du rigtig mad til hverdagen

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

Heldigvis er hjælpen nær, for Rigtig-mad.dk sørger for, at du får smagfuld og varieret aftensmad i hverdagen med en minimal indsats fra dig. Du bestiller blot maden på vores hjemmeside, vores kokke tilbereder den, og så leverer vi den direkte til din dør. Budgettet til den nemme og varierede aftensmad holder vi på et niveau. hvor alle kan være med. Nemmere bliver det egentlig ikke.

Fælles løsning på varieret aftensmad

Det er helt lovligt at stille krav til variation og kvalitet i aftensmaden på trods af travlhed.
I en travl hverdag kan idéer og inspirationen til aftensmaden som sagt være en mangelvare. Det er der heldigvis også råd for. I udviklingen af retterne hos Rigtig-mad.dk er variation i hverdagsmad et vigtigt fokuspunkt for os.

Vi bruger udelukkende friske råvarer, som vi tilbereder korrekt og sammensætter til retter og menuer, som er nærende, velsmagende og giver dig den variation i hverdagen, som du har fortjent. Det betyder meget for os, at du kan vælge de retter, som passer bedst til din smag og din hverdag.

varieret aftensmad en smagsoplevelse

Derfor kan du hos Rigtig-mad.dk vælge mellem flere forskellige retter, hvor du måske endda kan få en ny smagsoplevelse, som du ikke ville få, hvis du selv stod for aftensmaden. Se selv her:

  • Indisk butter chicken, råstegte gulerødder med appelsin og jasmin ris
  • Sticky chicken med sesam, råstegte gulerødder og jasmin ris
  • Ovnbagt laks med stegte kartoffelbåde, grillet squash og gulerødder samt citronsovs
  • Glaseret skinke, flødekartofler med porrer samt kogte ærter

Ovenstående er blot et lille udvalg af det aftensmad til hverdagen, som Rigtig-mad.dk byder på. Du kan selv bestille den mad du ønsker fra uge til uge, og du kan derfor selv tilpasse, hvilken slags aftensmad du ønsker, samt hvor meget variation du får smag for.

Kreativ kvalitet til hverdagsmaden

Vores udvalg af varieret aftensmad til hverdagen er baseret på danske klassikere, som du formentlig har fået serveret før på et tidspunkt i dit liv. Her har vi kælet for detaljerne, smagen og tilberedningen, så du får den bedst mulige oplevelse af de danske klassikere.

For variationens og smagens skyld, har vi krydret menuen med anderledes retter, der er inspireret fra forskellige, udenlandske køkkener. Her har vi fokuseret på at give dig nogle smagsoplevelser, som du måske ikke ville have kreeret i dit eget travle køkken til hverdag.

I vores menu vil du få nye kombinationer af smage, opleve nye sammensætninger af elementer og få veltilberedte, spændende og nuancerede måltider til aftensmad. I dagens samfund gøres det til et mål, at man skal have sund, nærende og varieret mad hele ugen igennem. Oftest prioriteres de helt rigtige måltider kun ved restaurant besøg, hvor man tør prøve noget nyt.

Oftest falder kreativiteten sammen med travlheden. Derfor vil det være svært at være kreativ, når det kommer til indkøb og tilberedning af hverdagsmaden. Det har vi hos Rigtig-mad.dk til gengæld gjort for dig.

Vi har sørget for at udvalget af maden er kreativt og holder den høje kvalitet, som vi stræber efter. De to områder kan nemt kombineres, når når det kommer til hverdagsmad. Og endnu bedre er, at den kreative kvalitet kan leveres direkte til din dør. Vi anbefaler, at du vælger nogle retter som du ikke kender, når du bestiller mad fra Rigtig-mad.dk. På den måde får du prøvet nogle nye retter og smagsoplevelser, selvom det blot er aftensmad i hverdagen, og ikke et restaurantbesøg.

Levering af aftensmad i Aarhus og omegn

Vi sørger ikke blot for, at du får smagsoplevelser fra varierede retter, og bliver mæt. Vi sørger også for at levere aftensmaden fra Rigtig-mad.dk direkte til døren i Aarhus, Silkeborg, Horsens og omegn. Hverdagen kan nemt lettes ved nogle få klik – uanset om du klikker måltidskasser med rigtig mad hjem hver uge, eller blot sommetider. Fælles for begge dele er, at du blot skal klikke, modtage, lune og servere.

Hvis du alligevel er på de kanter, så er du naturligvis også velkommen til at afhente din lækre hverdagsmad på vores adresse i Hørning. Det sker efter aftale, så du bestemmer selv, hvor nemt det skal være at få varieret aftensmad i hverdagen. Rigtig-mad.dk er en del af festkongen.

Velbekomme!