Pensionist madordning

Pensionist madordning portioner i gode størrelser

Du bestiller

Vi laver maden klar

Vi bringer maden eller du afhenter selv

Du luner maden

45,-pr. ret

1 Se dine muligheder for levering eller afhent selv

45,- pr ret

Pensionist madordning hvad tilbyder vi?

Pensionist madordning for ældre og pensionister i området omkring Østjylland. Maden er altid 100% hjemmelavet, frisk og leveres i forskelige intervaller beregnet på hvor i bor.en måltid kan indeholde alt fra oksekød til dejlig mørt kylling. Ens for alle vores retter er at en motion vejer 550 gram så der er masser af mad.

 

Hvordan bestiller man?

Der er altid en frisk menu på Rigtig-mad.dk. Vælg uge nr., så kan man holde styr på hvilke dage, vi kommer forbi med mad. Man kan også altid bestille eller ændre bestillingen på tlf: 72 300 500 eller der kan bestilles online. Vi behandler ale ordre og der kommer selvfølge en ordrebekræftigelse på modtagelsen af din ordre.

 

Hvor tit skal man have Pensionist madordning ?

Det er op til behovet.  Man kan bestille de dage man vil have leveret, der kan frit vælges mellem 1 til 4 retter Pensionist madordning. Man kan altid bestille flere til f.eks. weekenden eller til lukkedagene. Ja vi holder lukket i jule men har selvfølgelig åbent mellem jul og nytår. Kommer der sær åbningstider vil det selvfølgelig komme ud i vores nyhedsbrev.

Pensionist madordning

Pensionist madordning hvor kan man få levering

Rigtig-mad.dk levere løsninger på Pensionist madordning i Horsens, Silkeborg, Aarhus. Når i bestiller maden kan der vælges intervaller så leveringen bliver som i ønsker det. Vi er en del af Festkongen som har lavet med løsninger i over 27 år.

Hos Festkongen finder man Go-mad.dk samt fest-diner.dk som er catering virksomheder. som noget nyt har vi også perronen.dk som er vores selskabslokale. Så når det gælder forplejning er festkongen leverandør af gode oplevelser.

Vi har leveret mad i Silkeborg, Aarhus samt Horsens i mange år. Og vi føler os næsten som om vi er lokale. Men er der special leverings steder i følgende byer må i meget gerne skrive det i bemærkninger på jeres ordre.