Måltider og pensionistmad fra Rigtig mad

Om os Rigtig-mad.dk

Mad uden kontrakt leveret direkte til døren vinder større og større indpas hos danskerne. Ikke kun er det nemt, når kvalitetsvarerne blot skal pakkes ud og varmes op, men også hverdagens svære kunst at finde på aftenens og ugens måltider bliver klaret for en.

Vi levere mad løsninger i Aarhus, Horsens, Silkeborg

Om os Rigtig-mad.dk

Kunne vi friste med et godt og sundt måltid?

Bestil aftensmad, pensionistmad eller frokostordning hos Rigtig mad. Selvfølgelig uden binding eller skjulte gebyrer. 

Festkongen kom på markedet

Festkongen gik ind på markedet for færdige måltider i 2020, da vi investerede i Rigtig-mad.dk. Siden opstarten har Rigtig-mad.dk oplevet enorm vækst, og på kort tid er omsætningen øget med godt 50% i rigtig-mad.dk

Nyskabende aftensmad

Vi håber de gode tendenser fortsætter over de kommende år med flere nyskabende Aftensmad, Pensionistmad, Frokostordning og nye fødevaretrends, der vil inspirere danskerne til en spændende hverdagsmåltid. I det daglige drives Rigtig-mad.dk fra Hørning som en del af festkongen.

 

Om os Rigtig-mad.dk kvaliteten

Kvaliteten er noget af det vigtigste når der er snak om løsninger som aftensmad, Pensionistmad og ikke at glemme frokostordning. Vi bruger meget tid på at sammensætte de rigtige råvarer til vores menuer. Så vi altid har kvaliteten i focus. Vores team af kokke er altid klar til at lave jeres hverdag nemmer gi vores kundeservice et kald og hør om alle de forskelige tilbud vi har. Der er altid åbent på 72 300 500.