mad til pensionister

Mad til pensionister – Levering af mad som en hverdagsluksus. Er i de seneste år blevet en stor del af danskernes hverdag. Der stilles flere og flere krav til både leveringen og kvaliteten af maden. Dette især fra yngre personer og familier. Det fokus vil en anden, ofte overset, målgruppe naturligvis også nyde godt af. Idet de forskellige leverandører forsøger at øge kvaliteten af mad, der leveres.

Der stilles især ofte spørgsmål til kvaliteten, når det kommer til levering af mad til pensionister. Pensionistmaden kritiseres for det meste for dens kvalitet, smag og mængde. Der har været fortællinger om oplevelser af leveret mad, der ikke er tilberedt med øje for kvalitet og smag, og til en pris, der ikke matcher den mad, der senere serveres.

Mad til pensionister til den rigtige pris

Den udvikling ønsker vi hos Rigtig-mad.dk ikke at være en del af. Og vi ønsker faktisk at tage del i at stoppe den udvikling. Vil vil levere rigtig mad til rigtige priser til pensionister. Der ikke ønsker at gå ned på kvaliteten af deres aftensmad.

Det kan nemlig godt lade sig gøre at få velsmagende pensionistmad af høj kvalitet. Der bestilles på en let og overskuelig måde og leveres direkte til døren. Når maden leveres skal det blot lunes og derefter serveres. Let, tilgængeligt og samtidig velsmagende.

Rigtig-mad.dk med koncept

Rigtig-mad.dk har udviklet et koncept, der bygger på tre typer af aftensmad. Herunder nemlig levering af lækker hverdagsmad til pensionister. Hvor der er fokus på velsmag, råvarer af høj kvalitet, og mad til en god og fornuftig pris. Dertil er det prioriteret, at pensionistmaden leveres, så det bliver så nemt som muligt at få adgang til varieret hverdagsmad.

Levering af mad til pensionister

Få leveret Pensionistmad fra Rigtig mad

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

RIGTIG MAD SOM HJÆLP TIL PENSIONISTER

Generelt set vil det for alle være en hjælp til alle. At få leveret mad til hverdagens travle stunder, eller som en ekstra luksus. På den måde vil der ikke være behov for at bruge tid på at planlægge de store indkøb, for ikke at tale om at skulle købe ind til flere måltider på en uge. Det kan være et stort arbejde, og sommetider være uoverskueligt at tage højde for både sundhedsråd, årstidens råvarer, udvalg og pris.

hverdags mad til pensionister

Vi hos Rigtig-mad.dk sætter pris på at afsøge muligheder. Udfordre os selv i køkkenet og udrette hverdagsmad til dig. Så du blot kan nyde, mens vi yder – og samtidig sætter pris på det. Al vores mad er lavet fra bunden og tager udgangspunkt i solide og gode råvarer. Og det skal du ikke betale ekstra for.

Derudover vil dét at få leveret mad give frihed og ro til at nyde maden, enten alene eller sammen med familie og venner. For unge, og familier vil det i højere grad være en hverdasgs luksus at få leveret mad. Set i forhold til pensionister. For pensionister vil hjælp til mad være en nødvendighed, hvorfor kvaliteten af det bør være en høj prioritet.

mulighed for at købe og lave mad

Det er ikke alle pensionister, der overhovedet selv har mulighed for at købe og lave mad. Det er heller ikke alle pensionister. Der har familie og netværk, der har mulighed for at gøre det for dem, eller hjælpe dem med det. Derfor har vi sørget for, at rigtig mad kan bestilles flere uger frem, så der leveres kvalitetsmåltider direkte til døren dag efter dag.

At få leveret mad kan også være en måde, hvorpå pensionister kan få noget rutine ind i hverdagen. Uanset hvordan dagen tager sig ud, så kan man være sikker på. At man får et næringsrigt og lækkerts aftensmadsmåltid hver dag.

ET VELSMAGENDE UDVALG AF HVERDAGSMAD

Vi hos Rigtig-mad.dk har flere års erfaring med tilberedning og levering af mad med høj kvalitet. Vi har i mange år eksperimenteret, testet og afprøvet forskellige retter så vi kan sikre en et varieret udvalg. Den fordel ønsker vi, at pensionister i især Østjylland skal få glæde af.

Vores store udvalg af rigtig mad til pensionister byder blandt andet på:
• Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, citron og champignonsauce
• Mørbrad á la creme, sauteret broccoli og basmatiris
• Karbonader, stuvet grønærter og gulerødder med hvide kartofler
• Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder

Udvalget består af meget andet – både velkendte retter og nye, spændende smagsoplevelser. I vores optik skal pensionistmad aldrig være kedeligt igen. Uge for uge vil vi arbejde hårdt for at levere varieret, spændende og velsmagende pensionistmad direkte til døren.

VELSMAGENDE MAD TIL PENSIONISTER – LEVERET TIL DØREN

Hos Rigtig-mad.dk tester, prøvesmager og udvikler vi hver dag den friske og velsmagende mad, som vi leverer til pensionister, der ikke selv har mulighed for at sørge for et lækkert aftensmadsmåltid. Vi sætter en ære i at levere god. Nærende og velsmagende mad til især denne gruppe af mennesker.

I nogle sammenhænge vil den mad, som pensionisten modtager, være et lyspunkt på dagen, og noget der kan ses frem til. Måske har han eller hun tidligere i sit liv været den i husstanden, der primært stod for madlavningen.

Udelukkende med alderdom som årsag, skal der ikke være noget i vejen for, at pensionister og ældre stadig stiller krav til den mad, som de spiser hver dag. Også selvom den bliver tilberedt og leveret af andre, og pensionisten blot skal lune den inden den serveres.

PENSIONISTMAD LEVERET I OG OMKRING AARHUS, SILKEBORG OG HORSENS

Vi leverer pensionistmaden direkte til døren i og omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens. Vi prioriterer at levere i hele Østjylland, således at så mange mennesker som muligt kan få glæde af at få rigtig mad leveret til hverdagens travlhed. Hvis du selv er på de kanter, så er der naturligvis mulighed for at afhente det bestilte pensionistmad på vores adresse i Hørning.Rigtig-mad.dk er en del af Festkongen.