mad til ældre

Mad til ældre har i mange år været et omdiskuteret og udskældt emne. Kritikken går oftest på. At præsentationen af maden ikke er indbydende. Smagen ikke lever op til forventningen og at mængden af den serverede mad ikke sørger for næring og mæthed.

Mad til ældre bør direkte modsat være lækker og indbydende. Velsmagende og være udviklet og tilberedt med fokus på vitaminer, mineraler og næring generelt. Sandsynligheden for at den ældre selv har mulighed for at sørge for næringsrige og velsmagende måltider i hverdagen. Er ikke lige så stor som hos den yngre befolkning.

Derfor bør tilbuddene til den ældre målgruppe, i det mindste, leve op til kvalitetskrav, smag og næring.

kvaliteten af mad til ældre

Den udskældte og dårlige udvikling af kvaliteten af mad til ældre, ønsker vi hos Rigtig-mad.dk ikke at være en del af. Vi ønsker faktisk at tage del i, at den stopper. Det har vi allerede gjort noget ved i takt med, at vi har udviklet konceptet med fokus på rigtig mad. Og især med fokus på rigtig mad til ældre.

Vores fokus er at sørge for, at alt vores mad er en smagsoplevelse for den ældre. Uanset om maden leveres eller om den laves i hjemmet. Så tror vi på, at der kan stilles krav til kvaliteten. Og det krav vil vi leve op til. Også selvom maden leveres og ikke laves i hjemmet hos, eller af, den ældre.

Vores kokke udvikler, tester, og prøvesmager løbende maden i forbindelse med arbejdet i vores køkken. Således kan den høje kvalitet altid sikres og overholdes. Vi arbejder for, at maden til især ældre er indbydende at se på, velsmagende og i rette mængder, så den ældre får næring og bliver mæt. Og kan se frem til at få leveret hverdagsmad hver dag.

Levering af mad til ældre

Få leveret Mad til ældre fra Rigtig mad

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

Kvalitetsmad med velsmag til ældre

Vi tilbyder et væld af velsmagende retter til rette. Alle med fokus på kvalitet og variation. I vores optik kan, og skal, det være spændende at få leveret og spise færdigretter – hver gang.

Det behøver ikke at være nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten af den mad, som der indtages, blot fordi du vælger en lettere løsning end at lave maden selv. Eller hvis du ikke længere selv er i stand til at stå for madlavningen.

Hos Rigtig-mad.dk har vi kvalitet som vores førsteprioritet, og det kommer til udtryk i tilberedningen og præsentationen af den mad, som vi laver og leverer. Det gælder naturligvis også mad til ældre. Her er kvalitet og velsmag især også vigtige parametre, når det kommer til hverdagsmad. Derfor har vi udarbejdet et væld af spændende retter, som mætter og inspirerer ældre til valget af velsmagende aftensmad.

Vi anbefaler blandt andet følgende af vores retter til at forsøde hverdagen:

  • Mørbrad á la creme, sauteret broccoli og basmatiris
  • Thai Curry med kylling, bambusskud, gulerødder og basmatiris
  • Sticky chicken med sesam, råstegte gulerødder og jasminris
  • Karbonader med sauteret broccoli og gulerødder, hvide kartofler og champignonsauce

Udvalget bærer præg af ønsket om, at den ældre kan få varieret aftensmad med retter, der både smager og behager, men samtidig kan give nogle nye smagsoplevelser. Levering af mad til ældre skal aldrig være kedelig igen, hvorfor vi anbefaler at man løbende hver uge afprøver nogle nye retter, så smagshorisonten kan blive udvidet.

Hverdags mad til ældre

Levering af mad til ældre har i mange år båret præg af et lille og ikke nuanceret udvalg af retter til aftensmad. Den ældre har været vant til at få serveret mad, der holdt sig inden for de samme retter og ikke ændrede sig synderligt undervejs. Hverken i udseende, smag eller kvalitet.

Vi tror på, at det ikke kan skade at prøve noget nyt. Især når det kommer til mad, og især når det kommer til levering af hverdagsmad til ældre.

Det område kan med fordel udfordres, nytænkes og fornyes. Hvilket også er en af grundene til, at vi hos Rigtig-mad.dk lægger en stor del af vores arbejde i udviklingen af hverdagsmad til ældre.

Vores retter bevæger sig fra det klassiske, danske køkken og til det udenlandske og til tider mere spændende køkken. Vores klassiske retter bidrager med velkendte retter, hvor vi har kælet for detaljerne og kvaliteten, og de udenlandske retter skal bidrage med nye og spændende smagsoplevelser.

fokuseret på, at vores udvalg

Vi har fokuseret på, at vores udvalg er varieret i en sådan grad, at du med sikkerhed vil få retter og smagsoplevelser i hverdagsretterne, som du ikke nødvendig ville få på egen hånd. Det tager tid og opmærksomhed at få hverdagsmaden til at gå op i en højere enhed, hvis der skal fokuseret på både variation, smag og nytænkning.

Med sandsynligheden for, at den ældre tidligere i sit liv har været den. Der primært har sørget for madlavningen i hjemmet, sætter vi en ære i at lave al mad fra bunden. Det har den ældre formentlig været vant til, hvorfor vi ønsker at leve op til den forventning der er til et godt og veltilberedt måltid. Både i forhold til selve forberedelsen. Tilberedningen af maden samt valg af de råvarer, der bruges til at lave måltiderne.

Med vores koncept ønsker vi at gøre det let og lækkert at få leveret mad direkte til døren. Især til den ældre målgruppe. Som måske tidligere eller på nuværende tidspunkt har haft dårlige oplevelser med levering af mad. Mad skal altid være en glædelig og velsmagende overraskelse, som letter hverdagen og bidrager med smag, næring og mæthed. Og lysten til mere.
Vi har sørget for at gøre det så nemt som muligt at få leveret mad direkte til døren. Du skal blot vælge den mad, som du ønsker og bestille den online på vores hjemmeside. Derefter går vores kokke i gang med at hakke, røre og stege, og når de har tilberedt din mad, så leveres den til dig.

rigtig mad i og omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens

Vi leverer hovedsageligt i hele Østjylland, og mest i og omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens. Vi er fleksible og vil gøre alt for, at levere rigtig mad til ældre i rette tid og til en rigtig pris. Hvis du eller dine nærmeste ønsker det, er det naturligvis også muligt at hente din bestilling på vores adresse i Hørning. Det er op til dig, hvor let du ønsker det skal være at få varieret, velsmagende og rigtig mad til hverdag.vi er en del af festkongen.