Måltider er nem aftensmad til hverdag

Måltider er nem og varieret aftensmad leveret til døren, så du er klar til hverdagens uforudsigelighed. Fælles for flere er, at hverdagens gøremål sommetider bringer mere tidspres med sig end forventet. 

Det resulterer oftest i, at måltider bliver nedprioriteret og ender med en hurtig løsning, der involverer fast food. 

Vi har en bedre, sundere og mere velsmagende løsning til den travle hverdag. Det lyder måske omstændigt, men det er det ikke. Det eneste du skal gøre er at bestille maden online, og så leverer vi den til dig. Når du modtager maden direkte til døren skal du blot klargøre, lune og servere for dig, dine venner og din familie. 

59 kr.
pr. ret
Måltider

Kunne vi friste med et godt måltid?

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – så har du frisk og lækker aftensmad på under 15 minutter. Selvfølgelig uden binding eller skjulte gebyrer. 

MÅLTIDER HURTIGT, NEMT OG LEVERET TIL DØREN 

Vi hos Rigtig-mad.dk sørger for, at du får lækre retter, der er veltilberedte og fulde af smag.  

Vi har kokkereret, testet og prøvesmagt et væld af retter. Du kan blandt andet vælge kvalitetsaftensmad som:

  • Ovnbagt laks med stegte kartoffelbåde, grillet squash og gulerødder med citronsovs
  • Glaseret skinke, flødekartofler med porrer og kogte ærter
  • Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder. 

Vi har udviklet vores udvalg med øje for, at der skal være aftensmad for enhver smag. Fælles for alle retterne er, at de er smagfulde, lavet fra bunden og har til formål at give dig en smagsoplevelse i en travl hverdag, hvor aftensmaden sommetider bliver nedprioriteret. 

LEVERING Aarhus, Horsens, Silkeborg

Vi ønsker at give dig nærende og god aftensmad på trods af travlhed, eller fordi du mangler idéer til aftensmaden. Vi leverer din mad til døren i og omkring Aarhus, Horsens og Silkeborg. Hvis du alligevel er på farten er det naturligvis også muligt at hente maden på vores adresse i Hørning. Husk at Rigtig-mad.dk er en del af Festkongen