Hvidvin: Pete's Pure - Chardonnay

119,00 kr pr. flaske

En Vinder smag

Frisk, klar, let mineralitet, flot balance i mellem syre og sødme 11.5%

Martin Kerpen, en af de nye tyske vinmager som gør sig rigtig godt. Vinhuset er placeret i Mosel i Bernkastel. I 2015 vandt Martin en Guldmedalje ved Berliner Wine Trophies for bedste Riesling i 2015, samt fik en pris for upcoming new star og med sine 4 nye guldmedaljer viser han hvorfor han fik prisen for upcoming new star

Et mindre vinhus midt Mosel

Vinhus med 8 Ha vinmarker, som er kendt for sit høje kvalitetsniveau, med den passionerede og kvalitetsbevidste Martin Kerpen i front. Vinhuset Kerpen laver ca. 15 forskellige vine som alle er fremstillet på Riesling fra vinmarkerne Graacher Himmelreich, Graacher Domprobst, Wehlener Sonnenuhr og Bernkastler Bratenhöfschen.

Håndplukede druer

Riesling Handpicked er fremstillet på en blanding af druer fra husets forskellige vinmarker. Dejlig frugtig sprød Riesling med elementer af grøn æble, citrus, melon og stikkelsbær i duft og smag. Dejlig intens underliggende mineralitet. Fremtræder mere halvtør end tør pga. vinens intense frugt. Perfekt valg som aperitif, som ledsager til frokostretter, skaldyr eller det asiatiske køkken.

 

Andre spændende menuer og buffeter

Vælg varer som skal lægges i indkøbskurven eller