hverdagsmad leveret til døren

Hverdagsmad leveret til døren, levering af mad generelt. Giver i det store billede rigtig god mening. Men giver alle løsningerne på markedet mon al den frihed og besparelse af tid. Som der reklameres med. Og ender resultatet mon altid med at blive godt, og som det var tiltænkt til at starte med.

Der findes på nuværende tidspunkt et stort og uoverskueligt udvalg af måltidskasser på markedet. Sommetider er indholdet i kasserne én stor blanding. Hvor du oftest selv skal tilberede og kokkerere indholdet. Der følger ofte vejledning og opskrift med i kasserne, så du bliver guidet i fremgangsmåden. Men spørgsmål er om det er tilstrækkeligt til at nå det mål med madlavningen, som du ønsker.

Hverdagsmad leveret til døren indeholder

Sommetider indeholder Hverdagsmad leveret til døren. Måske en blanding af ingredienser og råvarer, som du ikke tidligere har arbejdet med. Det kan på den ene side være nyt, spændende og og indbydende. Og på den anden side kan det resultere i, at resultatet af den ønskede hverdagsmad ikke bliver som du havde forestillet, og du derfor egentlig ender med at bruge mere tid på madlavningen end normalt, og end du havde planlagt og regnet med, da du bestilte maden.

Vi har hos Rigtig-mad.dk derfor blandt andet valgt at bygge vores koncept op omkring, at levere rigtig hverdagsmad direkte til døren, hvor der først og fremmest er sørget for alt det praktiske omkring hverdagsmad.

Derudover kan du være sikker på, at retterne er tilberedt korrekt og smager helt som de skal. Og du skal derfor ikke stresse i køkkenet og være i tvivl om, hvorvidt resultatet af din hverdagsmad bliver godt nok.

Du skal blot tage imod maden og lune det inden du serverer det for dig selv, din familie eller dine venner. Nemmere bliver det nærmest ikke.

Rigtig hverdagsmad leveret til døren

Her får du rigtig mad til hverdagen

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

LEVERING AF RIGTIG HVERDAGSMAD

Slip for besværet med at vælge måltidskasser, hvor du selv skal stå med den største del af forberedelsen. Ved at bestille mad hos Rigtig-mad.dk får du rigtig hverdagsmad leveret direkte til døren. Du skal ikke gøre andet end at lune retterne inden du serverer dem. Nemt, ikke?

I en travl og uforudsigelig hverdag kan madlavningen, og dertilhørende indkøb, blive et af de punkter på den lange dagsorden, som oftest vælges fra til fordel for en nemmere løsning til hverdagsmaden. Den løsning ender tit med at være fast food, som ikke altid lever op til den kvalitet og næring, som du egentlig har brug for. Egentlig vil du hellere have rigtig hverdagsmad, men det andet virker nemmere i situationen.

Det findes der heldigvis råd for, idet det sagtens kan lade sig gøre at få leveret kvalitetsrig og nærende hverdagsmad direkte til døren. Ikke fast food, ikke hurtige og mindre gode løsninger, men helt rigtig mad, i den helt rigtige kvalitet og til den helt rigtige pris, så du ikke går glip af noget.

Rigtig-mad.dk tilbyder rigtig mad til dig, der sætter pris på hverdagsmad af høj kvalitet, også selvom din hverdag kræver, at det der med mad er nødt til at gå hurtigt, eller være hurtigt overstået. Ydermere leverer vi det direkte til din dør, så det næsten ikke kan blive lettere for dig at få rigtig, nærende og velsmagende mad i hverdagen.

AFTENSMAD DER SMAGER OG BEHAGER – OGSÅ I HVERDAGEN

Nem, billig og hurtig levering af rigtig hverdagsmad. Men hvordan smager det mon så?
Vores udvalg er udtænkt og udviklet med fokus på, at du får hverdagsmad og aftensmad der smager og behager. Dette på trods af, at du ikke selv har tid til at købe ind og tilberede maden. Det gør vores kokke for dig. De sætter en ære i at lave kvalitetsfærdigretter til dig. Så det kan lette din hverdag uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Og samtidig endda vinder på tid.

Udvalget er retter hos Rigtig-mad.dk byder blandt andet på:

  • Karbonader, stuvet grønærter og gulerødder med hvide kartofler
  • Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, citron og champignonsauce
  • Mørbrad á la creme, sauteret broccoli og basmatiris
  • Thai Curry med kylling, bambusskud, gulerødder og basmatiris

Vi har valgt at udvalget skal bestå af et udvalg af klassiske, danske retter. Samt danske retter, der indeholder elementer, som du måske ikke har smagt før. Det har vi gjort med en vished om, at hverdagsmad ikke behøver at være kedelig.

Forberedelse af hverdagsmad leveret til døren

Der må gerne bruges tid på forberedelse. Tilberedelse, sammensætning og smag – det behøver bare ikke at være din tid, der bruges på det. Du kan nøjes med at nyde den lækre hverdagsmad.

Derudover har vi tilføjet et udvalgt af retter, som er udenlandsk inspireret og måske i endnu højere grad byder på sammensætning af elementer. Råvarer eller smage, som du ikke før har oplevet eller fået før.

 Når vi argumenterer for at du kan få lækker hverdagsmad. Med en minimal indsats fra dig så mener vi det. Vores kokke hakker, snitter, steger og smager til – alt sammen for at du kan få hverdagsmad af høj kvalitet. Hvor det eneste du skal gøre er. At bestille maden online og lune det før servering når vi leverer det til dig.

Der er rigeligt med mad hos os, så du kan sagtens bestille til flere, hvis du ved du eller I får gæster i den kommende uge. På den måde kan du måske også finde mere overskud til at invitere gæster, når du ved, at du ikke selv skal stå med besværet i tilberedningen af maden. Således kan du også sørge for, at flere får glæde af hverdagsmad med smag og kvalitet.

LEVERING AF HVERDAGSMAD I HELE ØSTJYLLAND

Rigtig-mad.dk gør naturligvis alt for at sørge for. At det bliver så nemt som muligt for dig at få leveret rigtig hverdagsmad. Derfor leverer vi direkte til døren i og omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens. Vi leverer endda gerne i hele Østjylland, så flest muligt kan få glæde af både rigtig mad og fleksibiliteten i hverdagen, som denne løsning også bidrager til. Derudover er der ingen binding, når du bestiller din hverdagsmad hos Rigtig-mad.dk, fordi vi netop ønsker at det skal være nemmere end så meget andet.vi er en del af Festkongen.