Hurtig og nem aftensmad

Hurtig og nem aftensmad Selvom det i dag er både nemt og hurtigt at få aftensmad i til hverdagen. Så kan det være en svær opgave at vælge det helt rigtige. Og samtidig kan det være svært at sørge for, at du vælger rigtig mad. Både det rigtige mad der mætter, og også det mad der er velsmagende og nærende.

Hurtig og nem aftensmad er et omdiskuteret emne på flere områder. Det kan være svært at få både hurtig og nem aftensmad af høj kvalitet. Og samtidig kan det være svært at finde hurtig aftensmad, hvor du ikke er nødt til at gå til kompromis med kvaliteten og indholdet.

I en travl og uforudsigelig hverdag sker der ofte det helt naturlige, at aftensmaden hos mange mennesker nedprioriteres.

Planlægningen af ugen

Det samme gælder planlægningen heraf og indkøbet hertil. Nogle gange i en sådan grad, at det bliver et punkt på agendaen, som decideret springes let og elegant over, fordi det ender med at være det nemmeste at gøre. Men sådan behøver det ikke altid at være.

Sommetider skal det gå hurtigt, og så bliver det oftest en let og hurtig løsning, når det kommer til aftensmad. Der findes så mange forskellige tilbud af fast food, at det kan være svært ikke at lade sig friste, og derfor ender man med at vælge et af de tilbud. Desværre er det ikke alt fast food der er lige nærende og mættende, og så får du egentlig ikke det ud af det, som du ønskede.

Hurtig og nem aftensmad

Her får du rigtig mad til hverdagen

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

Vi hjælper dig med Hurtig og nem aftensmad

Men hvorfor kan en let løsning til aftensmad i hverdagen ikke også være lækker, og endda samtidig hurtig? Og ja, du kan godt stille krav til de hurtige løsninger, når det kommer til hurtig og nem aftensmad.

Det kan være, at du bare har brug for et lille skub i den rigtige retning, og måske nogle professionelle, som kan hjælpe dig med at strikke den helt rigtige menu sammen. En menu, hvor der er fokus på de rette ingredienser, den rette smag og en menu, som endda kan leveres direkte til døren, så du får tid til alt muligt andet.

Vores koncept er bygget op omkring tre forskellige typer af aftensmad, herunder den hurtige og nemme aftensmad, som letter din hverdag. Det eneste du skal gøre er at vælge mellem vores udvalg af forskellige aftensmadsretter, bestille det til den eller de dage, du ønsker. Herefter går vores dygtige kokke i gang i køkkenet, og derefter vil vi levere maden direkte til din dør. Det er hurtigt og nemt, ikke?

Både leveringen af din aftensmad og hjælp til planlægningen af menuen gør uden tvivl din hverdag lettere, uanset hvordan du ønsker at bruge konceptet hos Rigtig-mad.dk.

Planlægning af aftensmad – nemt og lækkert

Du kan med fordel planlægge nogle uger frem, når du bestiller din aftensmad fra Rigtig-mad.dk. På vores hjemmeside hjælper vi dig med inspiration til den velsmagende og spændende menu, som skal forsøde dine travle hverdage. I vores optik behøver den hurtige og nemme aftensmad absolut ikke at være kedelig.

Vores nøje udvalgte menu byder blandt andet på retter som:

  • Moussaka med oksekød, kartofler og bechamelsauce, hertil tzatziki
  • Mexicansk farsbrød, stegte ris med majs hertil tomatsovs
  • Chop Suey med oksekød, grøntsager og nudler
  • Ovnbagt laks med stegte kartoffelbåde, grillet squash og gulerødder samt citronsovs

I køkkenet arbejdes der benhårdt på, at der skal være hurtig og nem aftensmad for alle, der ønsker det. Derfor er det først om fremmest vigtigt, at maden er udviklet med fokus på den gode smag. Vi tester, smager, og går i detaljer med de små finesser – alt sammen for at give en god og nærende smagsoplevelse, selvom løsningen er en hurtig og nem aftensmad.

Bygget op om smagsoplevelser

Hurtig og nem aftensmad er bygget op omkring tanken om at give dig nogle smagsoplevelser, der lever op til den hverdagsluksus. Som du har fortjent. Vores udvalg af retter indeholder danske klassikere, hvor der er fokus på høj kvalitet, en god mængde, smag og god tilberedning. Her kan du nikke genkendende til de fleste retter af rigtig mad.

Derudover består menuen hos Rigtig-mad.dk af spændende og nytænkende retter, som er udviklet med inspiration fra udlandet. Her har vi fokuseret på at udvikle menuer, der giver dig nye smagsoplevelser, som du ikke behøver at gå på restaurant for at få. Her krydrer vi din aftensmad med nye smage, nye sammensætninger og retter, som du måske ikke kender på forhånd, men som du måske kommer til at holde af.

Planlægning af mad er ikke nødvendigvis det mest spændende projekt at gå i gang med, hvis du i forvejen synes at hverdagen er travlt. Det kan være, at du har nok at se til og ikke synes, du har tid til at overveje, hvad du har lyst til at spise om tre uger. Dog vil vi anbefale dig at kigge på vores menu og med fordel planlægge et par uger frem.

Hurtig og nem aftensmad ugens overaskelse

For din egen skyld, så prøv nogle retter du ikke normalvis ville lave selv og bliv overrasket uge efter uge. En lille investering af tid, når du skal planlægge de kommende ugers aftensmad, vil give dig en stor gevinst i sidste ende. Det vil det fordi du på den måde frigiver tid hver dag, når det kommer til aftensmad.

Her har du selv sørget for at bestille maden, men vi står med ansvaret for at købe varerne ind. Dernæst at hakke, snitte, stege og kvalitetssikre, for til sidste at levere din hurtige og nemme aftensmad direkte til døren.

Vi forstår at der er så mange muligheder at vælge i mellem, at selv den opgave vil blive nedprioriteret. Vi må derfor sætte vores lid til, at du kan se fordelene i at bestille din aftensmad hos Rigtig-mad.dk, hvor du også får hjælp til at sammensætte menuen. Festkongen er Rigtig-mad.dk

i og omkring Aarhus, Horsens og Silkeborg

Vi leverer praktisk talt i hele Østjylland, så det er endnu nemmere for dig at få hurtig og nem aftensmad leveret direkte til døren. Hvis du selv ønsker at afhente maden hos os, så er du mere end velkommen på vores adresse i Hørning. Kvaliteten af maden vil naturligvis være helt den samme, uanset om du får maden leveret eller om du henter den selv.

Velbekomme!