Gammeldags Boller i Karry

79,00 kr x 3 kuverter

Boller i karry er en populær dansk ret

Antal personer: 3 hovedret

Indeholder:

Svinekød, Letmælk, Æg, Løg, Fløde 38%, Vand, Hvedemel, Salt, Oksebouillon, Sort peber, Æbler, Løg, Lys Roux, Grøntsagsbouillon (salt, vegetabilsk fedt, grønsagsaroma, maltodextrin, 5% grønsagsblanding (gulerod, løg, selleri, porre, purløg),sukker, krydderier(gurkemeje, hvid peber, koriander, muskat, selleri, rosmarin))), Karry

Næringsindhold

Energi: 405
Fedt: 6,3g
Kulhydrat: 3,2g
Protein: 6,7g
Allergener:
Gluten, Æg, Mælk, Selleri

ttis, pulvinar dapibus leo.

Vægten på menuen er 1100 gram pr. kuvert

 

INFO

Optø boller i karry saucen i køleskab. Forvent det tager 24 timer.
Varmes derefter op i en gryde under omrøring. Rør med en grydeske
Varmes op ved middel varme.
Kan varmes i mikroovn.
Vægt 1100 g.

Server med nykogt ris

Boller i karry er en populær dansk ret

Boller i karry er nærmest også blevet en dansk nationalret, trods det noget asiatiske præg i retten. I hvert fald er det en af de retter, som vi spiser hyppigt ved middagsbordene, og boller i karry er da også en skøn ret med masser af smag.

Vores kokke laver boller i karry, som den laves helt traditionelt med kogte kødboller og en dejlig karrysovs. Altsammen lavet helt fra bunden.

Antal personer: 3 hovedret