Ugens frokost menu

Ugens menu kan altid ses her – der kommer ny menu hver uge. Husk og print plan til opslagstavlen.

36 kr.
pr. kuvert
Se ugens frokostmenu

Er du nysgerrig på en Frokostordning?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en frokostordning til din virksomhed?
Så lad os ringe dig op, helt uforpligtende og få en snak om hvad vi kan tilbyde netop dig.

Ugens menu – direkte til døren

Rigtig-mad.dk tilbyder at levere Ugens menu direkte til døren i Aarhus, Horsens, Silkeborg. Vi dækker en stor del af Østjylland og leverer desuden også gerne i blandt andet Skanderborg, Odder, Viby, Risskov samt øvrige omkringliggende byer i og omkring. Hvis du gerne vil finde et firma, der kan tilbyde levering af mad direkte til døren til en pris, der er god, er vi utvivlsomt de helt rigtige at tage kontakt til.

Frokostbuffet i Aarhus, Silkeborg, Horsens

Gode priser, Når en Ugens menu  skal bestilles, så vil man selvfølgelig gerne have fundet et sted at gøre sit køb af mad, hvor man vil få mest muligt ud af sine penge. Rigtig-mad.dk har mulighed for at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på frokostbuffet leveret til netop jer i Aarhus, Horsens, Silkeborg. Er du interesseret i at høre nærmere omkring bestilling af en lækker frokostbuffet hos Rigtig-mad.dk, så kan du selvfølgelig altid give os et kald på telefon +45 72 300 500. Vi kan fanges alle ugens 7 dage – ring i dag og lad os få en uforpligtende dialog. Rigtig-mad.dk er en del af festkongen. i festkongen er der også Perronen som er selskabslokaler og ikke at glemme catering firmaer som Fest-diner.dk & Go-mad.dk 

99% menuplan

Der kan forekomme rettelser i vores menuplan da vi kvalitets tester vores råvarer inden servering. Men 99% er vores menuplan til og regne med.

Ugens menu

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.