Portionsanrettet frokostordning

Portionsanrettet frokost med kvaliteten i centrum Når en buffet til frokost skal tilberedes. Så er kvalitet utvivlsomt et af de absolut væsentligste parametre for at sikre, at dig og dine gæster kan få en god smagsoplevelse. Vi går hos Rigtig-mad.dk højt op i at sikre, at du som kunde hos os vil få en god smagsoplevelse. Og vi benytter os derfor af råvarer, som vi kvalitetssikrer inden brug. På den måde kan du ved bestilling af en lækker og delikat portionsanrettet frokost. gennem os være sikret en god smagsoplevelse.

36 kr.
pr. kuvert
Portionsanrettet Frokost

Er du nysgerrig på Portionsanrettet frokost ?

Se mere her om hvad en portionsanrettet frokostordning indeholder og vælg at blive ringet op, til en uforpligtende snak om en sund og god frokostordning til dig og dine kolleger.

Portionsanrettet frokost til døren

Rigtig-mad.dk tilbyder at levere maden til direkte til døren i Aarhus, Horsens, Silkeborg. Vi dækker en stor del af Østjylland. Og leverer desuden også gerne i blandt andet Skanderborg, Odder, Viby, Risskov samt øvrige omkringliggende byer i og omkring. Hvis du gerne vil finde et firma. Der kan tilbyde levering af mad direkte til døren til en pris, der er god. Er vi utvivlsomt de helt rigtige at tage kontakt til.

levering i Aarhus, Silkeborg, Horsens

Gode priser, Når en Portionsanrettet frokost skal bestilles, så vil man selvfølgelig gerne have fundet et sted at gøre sit køb af mad, hvor man vil få mest muligt ud af sine penge. Rigtig-mad.dk har mulighed for at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på frokostbuffet leveret til netop jer i Aarhus, Horsens, Silkeborg. Er du interesseret i at høre nærmere omkring bestilling af en lækker frokostbuffet hos Rigtig-mad.dk, så kan du selvfølgelig altid give os et kald på telefon +45 72 300 500. Vi kan fanges alle ugens 7 dage – ring i dag og lad os få en uforpligtende dialog. Rigtig-mad.dk er en del af festkongen

Ugens menu

Portionsanrettet frokost

  • Dagens lune frokostret
  • Dagens kolde anretning
  • Grønt – Salat eller grøntsager
  • Brød og smør

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- PR. KUVERT (45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.