Frokostordning
med ny menu hver uge
36 kr.
pr. kuvert
Portionsanrettet
spis når det passer jer
36 kr.
pr. kuvert
Vegetar frokost
med god variation
36 kr.
pr. kuvert

Frokostordning Gode råvarer, mange nye smage

Frokostordning til jeres virksomhed, få lavet en fleksibel og god frokost løsning, hvor medarbejderne har mulighed for at få leveret lækker og velsmagende mad på arbejdspladsen hver dag, vil der være rig mulighed for at få lavet en god løsning hos rigtig-mad.dk. Vi hjælper gerne til med madlavningen. Og sørger desuden gerne for at levere direkte til jeres arbejdsplads i Aarhus, Skanderborg, Viby, Risskov, Odder og omegn.

Højeste kvalitet leveret i Aarhus, Horsens, Silkeborg

Hos Rigtig-mad.dk lægger vi stor vægt på at kvalitetssikre den mad, der vil blive leveret til dig. Vi benytter os derfor kun af de absolut bedste råvarer for derved at sikre, at dig og dine medarbejdere. Vil få den absolut bedste oplevelse i forbindelse med levering af frokostordningen.Vi kvalitetssikrer alle fødevarer fra vores leverandører, så du som kunde kan være stensikker på kun at få gode råvarer af højeste kvalitet, når du vælger at få mad leveret fra os.   

Frokostordning

Mangler du frokostordning i virksomheden

Hos Rigtig mad tilbyder vi frokostordning til virksomheder i Århus, Skanderborg,
Silkeborg – Østjylland og omegn. kvalitets frokost uden binding .

Stor frokost buffet til gode priser

Såfremt du ønsker at finde knivskarpe og yderst konkurrencedygtige priser på lækker og velsmagende mad i en sublim kvalitet, kan du være stensikker på, at Rigtig-mad.dk.dk i Aarhus er de helt rigtige at tage fat på. Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange danske virksomheder med tilberedningen af mad, og hvis du gerne vil have finde en fremragende leverandør af en god og velsmagende frokostordning i Aarhus, Horsens, Silkeborg er vi det helt rigtige kort at have på hånden. Vi leverer sund og nærende frokost af høj kvalitet til yderst favorable priser til både store såvel som små virksomheder.

 

Frokostordning leveret i Aarhus, Horsens, Silkeborg

Står i og mangler en dejlig frokost aftale så er Rigtig-mad.dk det rigtige sted at kontakte. Vi holder åbent alle ugen 7 dage og har et stort udvalg af aften take away og frokostordning i Aarhus, Horsens, Silkeborg. Bestil en prøve og blive overasket positivt, alle vores daglige menuer er lavet fra bunden af de bedste råvarer. Rigtig-mad.dk er en del af Festkongen

 

Kontakt os angående frokost levering

Såfremt du synes, at en frokostordning til netop jeres arbejdsplads i og omkring Aarhus, Horsens, Silkeborg kunne være spændende og interessant, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi strikker gerne en god og fleksibel løsning sammen, der passer godt til netop jeres behov. Såfremt du ønsker at høre mere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at give os et kald på telefon +45 72 300 500.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.