Færdigretter 1 pers.

Den kendte kasse med Måltider har længe været et alternativ til indkøb af dagligvarer / takeaway. Men det giver virkelig meget arbejde i dit køkken. Ideen om at spare tid på dit indkøb, bliver hurtigt opslugt af tidsforbruget, der skal lægges i dit køkken. Derfor med en presset hverdag ser vi, at mange flere efterspørger løsninger, som er meget nemmere og ikke at glemme hurtigere.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Originale Viking-gryde

  Originale Viking-gryde svinemørbrad

  35,00 kr

  Antal Kuverter

  Mængde

  350 g.
  Til 1 kuverter
  MIN. 1 kuvert
 2. Murgh makhani (Butter chicken)

  Murgh makhani (Butter chicken)

  35,00 kr

  Antal Kuverter

  Mængde

  350 g.
  Til 1 kuverter
  MIN. 1 kuvert
 3. Gammeldags Boller i Karry

  Gammeldags Boller i Karry

  35,00 kr

  Antal Kuverter

  Mængde

  350 g.
  Til 1 kuverter
  MIN. 1 kuvert
 4. Farmor`s Tarteletfyld

  Farmor`s Tarteletfyld

  35,00 kr

  Antal Kuverter

  Mængde

  350 g.
  Til 1 kuverter
  MIN. 1 kuvert
 5. Bolognese lavet på oksekød

  Bolognese lavet på oksekød

  35,00 kr

  Antal Kuverter

  Mængde

  350 g.
  Til 1 kuverter
  MIN. 1 kuvert

5 varer

pr. side
Faldende orden

Rigtig-mad.dk har hørt jeres bønner, og vi har derfor med vores Færdigretter bestræbt os på at gøre madlavningen endnu lettere for dig med en travl hverdag, ikke at glemme dem der har løst til en ‘fri-aften’ fra køkkentjansen. Færdigretter erstatter snildt de traditionelle kasse med måltider, da maden allerede er færdig tilberedt, og det eneste du skal gøre er at sætte det i ovnen efter den anvisning der står på parken. Og det vilde - endda uden at gå på kompromis med kvaliteten. Færdigretter fra Rigtig-mad.dk er fri for tilsætningsstoffer, der ikke hører hjemme på din tallerken. Så kan du frit, nemt og uden dårlig samvittighed vælge dine livretter som færdigretter på nettet og selvfølgelig få din mad leveret til døren. Rigtig-mad.dk levere i Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens, Vejle følgende dage Tirsdag og Torsdag.

FÆRDIGRETTER HVERDAGEN MED SUNDE RETTER

i mange Danske familier er hverdagen både hektisk og til tider uoverskuelig. nedprioriteret aftensmad I særligt travle perioder sker ofte. Med vores Aftensmad får du varierede og sunde færdigretter, uden du skal bruge tid på at snitte, hakke eller stege efter en lang arbejdsdag. Familien kan i stedet bruge mere tid sammen og samtidig spise sundt og varieret når hverdagen bliver for travl. 

Modtagelse af Færdigretter på frost, Rigtig-mad.dk skal man tage ud af fryseren og komme i ovnen. Og nej, du behøver faktisk ikke at være hjemme i det tidsrum, hvor dine pakker bliver leveret, Vi køre maden ud til dig uden fremmede vogn mænd, Vi placerer nemlig måltidskasserne lige ved din hoveddør. Når du vælger Rigtig-mad.fk som din leverandør, skal du ikke bekymre dig om madlavningen.

Færdigretter spises som de er, og serveres med dit favorit tilbehør som kunden selv køber og tilbereder til sin mad

FÆRDIGRETTER LEVERET TIL DIN DØR

Hos Rigtig-mad.dk stræber vi bla. efter at levere de bedste retter og råvarer til din tallerken.Folk spørger ofte, om vi er et økologisk køkken, og det er vi ikke. Men faktisk vi vil meget hellere kaldes et selekteret køkken, der leverer de bedste  færdigretter i Danmark. Alle vores sunde færdigretter er leveret som frostvare, så de er lige til at tage ud af fryseren på de dage, hvor behovet opstår. Et spørgsmål vi oftest får er ) Hvor levere i maden ? ) vi leverer i Aarhus. Silkeborg, Randers, Vejle, Horsens. Med et så stort leveringsområde kan du derfor snildt undgå fremtidige aftensmad-kriser og fylde fryseren med Rigtig-mad.dk, så du altid har en backup på de travle dage.