Færdiglavet hverdagsmad til familien

Færdiglavet hverdagsmad til familien. Som Måltidskasser, familiekasser, hverdagskasser og blandede kasser. De seneste år har udviklet sig til at være måltidskassernes tid. Vi ønsker alle at aftensmaden skal være let og lækker, men ender alligevel med at stå i køkkenet og tilberede maden, på trods af, at den er leveret direkte til døren. Hos Rigtig-mad.dk vil vi sørge for, at du får rigtig mad med en rigtig tidsbesparelse til følge.

Forslag til færdiglavet hverdagsmad til familien

Du skal blot udvælge og bestille maden fra vores udvalg af menuer. Dernæst laver vores kokke din rigtige Færdiglavet hverdagsmad til familien helt fra bunden. Sørger for at pakke den fint, så du blot skal lune og servere den. Ja når vi leverer den direkte til din dør.

Hvis I får gæster eller er flere til aftensmad end andre dage. så kan I tage højde for det i jeres bestilling og sørge for. at der er frisk og færdiglavet hverdagsmad til familien.

Nyt koncept hverdagsmad til familien

Vores koncept er bygget op omkring tre typer af færdiglavet hverdagsmad. Så du kan nyde en sund, nærende og velsmagende aftensmad uden at gå i køkkenet og arbejde selv. Du slipper også for at købe de helt rigtige råvarer ind, idet vi sørger for at lave al vores mad fra bunden.

Vores menuer er bygget op omkring visionen om, at færdiglavet hverdagsmad til familien skal være af så høj kvalitet, at det giver en smagsoplevelse og bidrager med ekstra tid, som du kan bruge sammen med dine venner og din familie.

Hvem og hvor med Rigtig-mad.dk

Vi levere din mad i Aarhus, Silkeborg, Horsens på udvalgte dag. Alt vores mad skal lunes, og det tager 15 min. Så er retten klar til servering. Rigtig-mad.dk er en del af festkongen som driver Fest-diner & Go-mad.dk så vil laver alt indenfor catering. Pensionist mad til frokostordning (-:

Få leveret færdiglavet hverdagsmad til familien

Her får du rigtig mad til hverdagen

Bestil din aftensmad hos Rigtig mad – uden binding eller skjulte gebyrer

Hverdagsmad til den travle familie

I udviklingen af vores koncept har vi stort fokus på den travle familie. Her er der især brug for veltilberedt og færdiglavet hverdagsmad. Derudover er vores koncept bygget op omkring variation, så der er aftensmad for enhver smag og lyst.

Hvem kan lide hvilken type mad? Og hvem i familien har brug for at lære at smage på noget nyt? Sommetider skal man udfordres til at prøve noget nyt, og sådan en udfordring får man oftest ved bestilling af måltidskasser, eller ved levering af aftensmad, som professionelle kokke har lavet.

store og små familier

I både store og små familier kan planlægningen af aftensmaden være en udfordring ud over det sædvanlige. Der er måske stor forskel på, hvem der kan lide hvad, og hvornår de forskellige familiemedlemmer er hjemme. Derfor kan det også være svært at stå for at købe ind og tilberede maden, når overblikket over indholdet måske ikke altid er til stede.

Der opstilles gerne mange kriterier for sundhed og den rette kvalitet af den mad, som vi indtager. Ofte ender de hurtige løsninger til aftensmaden med at indeholde fast food, og det er ikke altid den mest nærende og velsmagende løsning. Måske holder mætheden heller ikke så længe når valget falder på fast food, og så kan det ende med at blive en dyr omgang at servere aftensmad for en hel familie.

travlhed & den hurtige løsning

Men travlhed falder beslutningen gerne på den hurtige løsning, men sådan behøver det ikke at være. En hurtig løsning kan sagtens indeholde velsmagende, nærende og mættende mad, hvor du heller ikke selv behøver at bidrage til tilberedningen af den.

Rigtig-mad.dk tilbyder et stort udvalg af hverdagsmad, som I kan bestille til en enkelt dag, flere dage eller uger ud i fremtiden. Det er her en lille del af planlægningen kommer ind i billedet. På den måde ønsker vi at gøre det nemt for jer at få velsmagende hverdagsmad i familien, på trods af travlhed.

Vores mad til familien er udviklet med fokus på smag, variation, kvalitet og til en pris, hvor alle kan være med. Vi leverer det direkte til jeres dør. Det eneste I skal gøre, måske i fællesskab, er at vælge og bestille maden online. Så sørger vi for at levere hverdagsmaden direkte til jeres dør, og det eneste I skal gøre er at lune aftensmaden inden I serverer den.

Levering af færdiglavet hverdagsmad i Østjylland

Hos Rigtig-mad.dk har vi valgt at levere i og omkring Aarhus, Horsens og Silkeborg. Vi leverer praktisk talt i hele Østjylland, så det er let og lækkert for dig, at få leveret færdiglavet hverdagsmad til dig og din familie. På den måde ønsker vi at gøre det så let for jer som muligt at få færdiglavet hverdagsmad af høj kvalitet.

Er I alligevel i området, så er der naturligvis også mulighed for at afhente den bestilte mad på vores adresse i Hørning. Det skal blot aftales forinden. Så bestemmer I selv, hvor nemt I ønsker det skal være at få varieret aftensmad i hverdagen.