Bolognese med oksekød

79,00 kr x 3 kuverter

Bolognese en sauce med oksekød

Antal personer: 2 til 3 kuverter.

Indeholder:

Oksekød, Rødvin, Vand, Flåede tomater, Løg, Gulerødder, Knoldselleri, Tomatpure, Persille, Salt, Olivenolie, Hvidvinseddike, Sort peber, Økologisk sukker, Hvidløg

Næringsindhold pr 100 gram

Energi: 365
Fedt: 4,8g
Kulhydrat: 3,7g
Protein: 4,5g
Indeholder ingen allergener

Vægten på menuen er 1100 gram pr. kuvert

 

INFO

Optø Bolognese saucen i køleskab. Forvent det tager 24 timer.
Varmes derefter op i en gryde under omrøring. Rør med en grydeske
Varmes op ved middel varme.
Kan varmes i mikroovn.
Vægt 1100 g.

Server med nykogt spaghetti og parmesanost

Spaghetti bolognese  som mange kalder denne ret – en smule misvisende. oprindeligt er bolognese en sauce, som menes at stamme fra den italienske by Bologna, og det var ikke spaghetti, den blev brugt til.

Den blev brugt til bredere pastastrimler, som kaldes tagliatelle. Derfor kaldes retten også ’tagliatelle (al ragù) bolognese’ – direkte oversat: Tagliatelle med bolognese sauce.

Med tiden er vi så begyndt at bruge alle mulige former for pasta. Og retten kaldes derfor også pasta bolognese. Og hvorfor ikke? Det er da synd at begrænse en så god sauce til kun én ret. Bolognese sauce smager også godt i lasagne. så den kan bruges til mange dejlige retter velbekomme

Antal personer: 2 til 3 kuverter.