Banfi Brachetto D'Acqui Rosa Regale 7%

119,00 kr pr. flaske

Lækker boblende italiensk vin, fra Banfi.

 

Bedste italienske vineri tolvte gang på sytten år

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som “Bedste italienske vineri” – det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

SMAGSNOTATER:

  • Syn: lys rød rubin, pink skum i live, vedholdende perlage.
  • Næse: intens, aromatiske sorter noter af bulgarsk rose.
  • Mund: Blød og elegant, bær smag, et strejf af mandel og muskatnød.

100 % Italiensk

Banfi Rosa Regale Brachetto d’Acqui D.O.C.G. Piemonte er dyrket af 100% Brachetto d’Acqui druer, der er dyrket i Acqui Terme i Piemonte området i Italien. Det er en vin med lys rubinrød farve, intens og frugtig duft, blød, frisk og sød smag af bær og mandler samt en behagelig og vedvarende eftersmag. Den er særdeles velegnet til frugtkage, jordbær og de fleste desserter. Men prøv den også som aperitif eller som en “efter-middagen-forfriskning”. Denne vin er drikkemoden nu.

PASSER TIL:

Terassevin - Dessert vin - Tapas vin - Velkomstdring - friske jordbær - frugt kager - frugt salater - kager og chokolade - Også perfekt som aperitif.

Orginalt navn:

Brachetto d'Acqui.

ALDRING:

Ingen aldring, filtreret og aftappet vin med det samme.

FREMSTILLING:

Udblødning af druer efter presning og stripning i 4-5 dage ved 5-6 °C under et beskyttende tæppe af CO2 pumpes must otte gange om dagen for at forbedre overførslen af ​​farve og aromatiske elementer af pels . Derefter kom han fjernet, filtreret og derefter opbevaret ved 0 °C før opvarmning til 16 °C og podet med udvalgte at inducere gæring i rustfrit ståltanke temperaturstyret gær. Temperaturen reduceret til 0 °C for at stoppe fermenteringen naturligt

TEMPERATUR: 6-8 °C

ALKOHOL: 7%