Aftensmad bestilling

aftensmad Bestil sund og nem til familien

Du bestiller

Vi laver maden klar

Vi bringer maden eller du afhenter selv

Du luner maden

59,-pr. ret

1 Se dine muligheder for levering eller afhent selv

59,- pr ret

AFTENSMAD TIL PRIVATE

Rigtig-mad.dk har gjort det nemt for dig, vi leverer nemlig en komplet aften løsning, færdiglavet aftensmad. Vores koncept er enkelt og passer til både små og store husstande. Du skal bare varme maden, anrette den og så er det spisetid – på under 15 minutter. Det er super nemt.
Som Rigtig-mad.dk privat kunde kan du vælge at bestille din mad via online bestilling eller kontakte vores kundeservice på 72 300 500.

HOS RIGTIG-MAD.DK !

Vi garanterer aftensmad, der gør dig glad. Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter, som alle generationer kender og elsker.
Vi har Stort udvalg – mange nye retter hver uge. Sund og nærende mad i rette mængde. Vores Koncept er til både små og store husstande. Velsmagende mad på 15 min.

aftensmad LEVERET TIL DØREN

Med vores aftensmad får du velsmagende, sund mad på ingen tid. Vores mad koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. Maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. Alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
Med vores mad koncept behøver I ikke at være enige om aftenens menu. Er man flere i familien er det en fordel, at alle kan vælge deres livretter. Vi tilbyder det samme udvalg og skelner ikke mellem, om der er 1 eller flere i husstanden.
Vi har tilpasset vores portions størrelserne, til 550 gram mad, og samtidig har vi gjort det let at få et sundt måltid, selvom du prioriterer at bruge din tid på noget andet end madlavning, og man kan spise, når det passer bedst for familiens medlemmer.
Derfor kalder vi vores mad koncept for aftensmad løsninger til alle.

ENKELT KONCEPT – STOR FLEKSIBILITET i LEVERING

Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give vores kunder en god aftensmad. Vi tilbyder et stort udvalg af leveringer. Vi køre i Aarhus, Horsens, Silkeborg.
Husk rigtig-mad.dk er en del af Festkongen.

Vi har også løsninger som pensionistmad

Bestil aftensmad til familien